..

För att förtydliga sista inlägget. Jag har inte latat mig, tiden för att träna har bara inte funnits. Skolan har varit sjukt intensiv, barnen har varit sjuka och jag vabbat och istället pluggat på kvällar och nätter. Massa att fixa med Theos rum och inför bröllopet och denna veckans galna jobb på 60-70h. Nu måste jag sova för imon blir de jobb typ 10-02!

Hej gymmet

Åh jag vill tillbaka till mina rutiner!! Idag gick jag upp tidigt och var på gymmet redan kl 08! Så skönt, men jag känner verkligen att jag inte tränat på länge. Armarna har darrat hela dagen och magen är mörbultad. Så fort denna veckan med jobb är över så är det dags att börja igen! 


Hemma igen

Ledsen för pausen kära läsare, men jag har varit i Norge i tre dygn. Totalt blev det 45h jobb och jag är lite trött måste jag säga. Men vilken bra resa det var ändå. Vi körde skåpbil jag och Johanna, 14h enkel väg. På uppvägen körde vi vilse och lyckades köra över fjället. 2 timmar med galet höga berg på trådsmala stigar och sen ner i dal igen. Så otroligt vackert så man ville stanna och fota hela tiden. Konserten med John Fogerty var väl långtråkig, men hotellfrukostarna var det bästa jag ätit i mina resande dagar. Det fanns verkligen allt och lite till! Nu är jag iallafall äntligen hemma och nu är det dags att gräva ner sig i sista hemtentan för denna kursen. På lördag och söndag ska jag jobba på Kent, så det landar säkerligen på 65h jobb denna veckan! 










En bättre dag

Min lilla drottning har nog aldrig varit så sjuk som dessa dagar. Skyhög feber och helt frånvarande. Äter inte dricker inte. Men idag lättade de! Theodor fick gå till dagis så att lova kunde vila ut ordentligt själv. Och de gjorde hon! Jag grejade i Theodors rum och hon sov i flera timmar. Sen piggande hon på sig, vi åkte till Ica och handlade fika och glass sen tog vi en tur till mc donalds och hon fick en happy meal som hon åt en del av. Det var sommarfest på dagis så vi stannade till och fikade när vi hämtade lillemannen. Väldigt mysigt och barnen sjöng så fint!







Tips

För alla som älskar popcorn lika mycket som jag gör! Denna kryddan ger bio smak utan att den är särskilt onyttig! Finns på amerikanska avdelningen av Ica 





Bilder från dagen










Prova på 3

Idag har vi äran att få Gabriel hos oss. Äntligen är lillebror på väg! G fick följa med på grillmat hos lovas farmor och farfar med kusinerna. Sen cyklade dom hem i cykelvagnen, busade i trädgården och nu sover dom sött. De e så härligt hur trygga dom är med varandra! Nu väntar vi med spänning på uppdatering ifrån förlossningen!!!




Mysbullen





På tal om panik..

Sjukstuga och vab idag! 

Snart tillbaka

Suck detta plugg alltså! Klockan är 01.30 och det är inte första gången jag sitter uppe på nätterna och skriver klart skolarbeten. Snart är det över! Jag är lite extra stressad denna veckan för nästa vecka åker jag till Norge och jobbar i tre dagar, vilket betyder att jag måste plugga ikapp för de dagarna. Dessutom står jag stand-by för att passa lilla Gabriel när hans syskon äntligen ska komma till världen, det kan ju bli närsomhelst! Och sen är set studiedag på dagis på fredag = inget plugg då heller = lätt panik. 

Idag har både lilla Felix fyllt 1 år och syster Matilda blev 20år. En bra dag att fylla år på! Barnen följde med på Felix kalas och vi blev bjudna på massor med hembakt fika. Jag kunde inte hålla mig från Louise bullar, de är så goda! Kan inte fatta att lille Felix är ett helt år gammal. Det känns ju som de va igår jag snosade på honom på BB! 



Grill med vänner

Igår var vi ute hela dagen. Barnen lekte, jag grejade i trädgården och seb fixade med huset. På eftermiddagen kom Oskar, Jennie, gabbe, Christian och Elin på besök och det blev storgrill! Väldigt trevligt och maten blev ändå lyckad :) baconlindad fläskytterfile, kotletter, baconspett, halloumi, sparris, ugnsrostade grönsaker, saltrostad potatis, sallad och fetaostkräm! 

Lova har blivit väldigt fäst vid Oskar vilket är både förvånande och roligt. Hon brukar vara blyg för killar men hon hoppade upp i hans knä och åt av hans glass :)





Trött!!!!!

Vaknade 05 idag av super pigg dotter som säkert lekt ett tag själv. Hon smög in i vårt rum och sa "vi behöver er hjälp mamma, dockan ska sova". Nu är klockan 01.30 och dags att sova efter en mysig kväll med Seppi Bahar och barnen. Dagen har varit väldigt bra och barnen har skött sig otroligt bra trots inget dagis och en pappa som jobbat och roat sig till sen kväll. 




Alla som vill fotas

OBS alla som frågat om fotografering det senaste, i dagarna får jag den nya laddaren till kameran så de e fritt fram att boka, i mån av tid :) 

Mage

Idag fick magen sig ett ordentligt träningspass. Jag unnade mig lite väl mycket igår när jag mådde lite halvt dåligt hela dagen. Ville bara visa hur mina bristningar ser ut nu. Det ser hemskt ut, men det har verkligen blivit väldigt mycket bättre. Dels så hjälper ju träningen och dels smörjer jag med en olja två gånger varje dag. Jag börjar ändå förlika mig med dom och trivas så som jag ser ut. 



Dålig mat

Igår kväll åt jag cevapcicci till middag senare än alla andra då jag inte hunnit äta. Jag kände med en gång att de smakade konstigt och som ett brev på posten kom illamåendet på natten. Blev liggandes hela morgonen och vips så blev det bättre igen. Väldigt konstigt! Men var det magsjuka så är jag glad att det blev så lindrigt! 

Idag kom min leverans med nyttigheter! Denna gången blev det pasta på svarta och gröna bönor, raw cacao och cacao nibs. Ska bli spännande att testa :) 

Halleluja

Theodor sov från 19.30-06.30 i sin egen säng, med bara lite klappar på ryggen då och då

Helgen som varit

Ännu en helg är över. Trötthet är summan av den!! I fredags blev jag 18 år igen, och festade loss ordentligt. En väldigt trevlig kväll hos Louise med fler, slutade på krogen och taxi hem kl halv 4! Inte så bra planerat med tanke på gårdstädningen som var tidigt på lördagen. Men snäll gubbe som jag har fick jag sova till 11 och släpa fötterna efter mig på gården sen. 6 år firades med hela dagen utomhus och sen lite tapasmys på kvällen. Theodor firar genom 4-6 nya tänder på väg upp, skrik och vakna nätter. Suck och gäsp! Ny vecka, nya tag! Godnatt





Torsdag

Det har inte blivit mycket blogg det senaste. Idag har varit en väldigt bra dag och en fruktansvärd dag samtidigt. Kl 09 var jag på Lidl lerum för att söka tjänstledigt för studier. Det var verkligen en lättnad att få det gjort och dessutom få det godkänt!! Jag passade på att köpa en sparkcykel till lilla damen och några söta små skor. Sen fick jag ett samtal av Bengt. Eivor har ramlat på toan nångång under natten och brutit lårbenet illa. Helt fruktansvärt och känslan går inte att beskriva :( 


Nu är tröttheten total. De senaste kvällarna har jag suttit inpå småtimmarna och pluggat för att jag har så mycket att göra under dagarna. Ikväll blev uppgiften som är deadline måndag färdig. Så nu är iallafall dagarna fram tills dess fria. Nåt positivt iaf!

Så var bygget klart

Barnen har hjälp till och är otroligt nöjda med sin "egen lekpark". Denna helgen har vi verkligen varit ute varje dag från morgon till kväll. Lekplatsen monterats, alla fönster tvättade inne och ute, hela vårgarderoben tvättad och invikt och det blev även en grind och staket monterat som grädde på moset. Nu är barnen i princip inhängande i trädgården och mamman kan pyssla i rabatterna utan att följa T med blicken varje sekund. Vi har även haft lekbesök av kusin Ebba med familj och middagsbesök av farmor Annemi. Invigde klotgrillen för året med mycket lyckad fläskfilé. Nu ska jag äntligen sova efter en dag som började redan kl 06 med en pigg liten man som promt skulle upp. 




Svullenhet

Jag ska köra en utrensning av gifter i kroppen. 28-dagars kur av detox-te. De ska bli spännande att prova för många som provat det har visat otroliga resultat. Framförallt ska det hjälpa mot uppsvälld mage, vilket verkligen behövs. Äter jag mycket eller kolhydrater eller bara oregelbundet så svullnar magen upp till storlek-7-månder-gravid typ. Hemskt för har jag något tajt på mig ser jag verkligen höggravid ut! Teet är beställt från utomlands och kommer nästa vecka, längtar! Här har ni normal mage vs svullen mage!





En bit på väg

Idag har jag kämpat som ett djur i många timmar för att bygga lektornet. Var lite nervös att ge mig på det helt själv, men manlig som jag är så högg jag in ändå ;) nu ser man hur det kommer se ut iallafall. Lite staket brevid rutschkanan, gungställningen ut från sidan av tornet, en liten kiosk och koja under tornet. Ja de e några timmar kvar.. 




VARNING känsliga läsare!!!

Hoppas ni alla haft en bra Valborg och 1 maj! Vi firade Valborg hos mamma och pappa med gott grillat. Vi firade också min invaliditet på 3% som ramlade in lagom till att köpa en lekställning till barnen! Lova är helt i extas över rutchkanan. Nu ska det bara snickras i några timmar till så är den klar. 

1 maj firade vi lilla Vincent som fyller 1 år. Så fort de gått, han föddes ju nyss? Hemma igen på kvällen så skulle jag använda mandolinen. Jag hann inte ens ta upp den ur lådan innan jag hyvlade av övre delen av tummen. Blod överallt!!!! Min sötpotatis-rösti blev iallafall jättegod :) 






RSS 2.0