Nytt rum



Ny säng på plats, nytt golv färdigt = nöjd. Äntligen sover vi inte fyra i sängen varje natt. Nu ska vi bara se hur det går med våningssäng! T var väldigt exalterad över att bygga en koja i sin nederdel. 



Diego har nu 1,5 öga öppet! Idag blev det premiär på gräsmattan för dom små liven 





Mera husvagn

Och så blev kylskåpet lite piffat också :)






Husvagnsliv

Första natten, första turen. Förtältet är för första gången uppsatt och barnen har redan lagt sig. Underbart! 

Å herregud va stort tältet va! Där kommer vi få plats! 







Ögon

Här kommer utlovade bilder på bebbarna 😀
Diego har inte öppnat ögonen än..

Men det har Dino gjort 


Gosiga små liv. Jag är så stolt över hur försiktiga och kärleksfulla barnen är. "Mamma vi måste klappa Doris också så hon inte känner sig utanför" 
"Mamma nu kan vi lägga ner dom, Doris låter lite orolig, hon vill nog ta hand om dom en stund"





Överraskad

Idag blev jag överraskad på jobbet, av fina kollegor som köpt en bukett till mig. Det värmer hjärtat!! 



Nu verkar det som att bebisarna håller på att öppna ögonen. Dom blir 10 dagar imorgon så det är precis enligt plan. Dino den randiga har öppnat innersta lilla delen av ögat och ser ut som världens sötaste lilla asiat katt :) bilder kommer imorgon! 

Yeeeees




Jag klarade det!!!! Värsta prövningen i mitt liv, men jag klarade det!!!

Imorgon gäller det

Här ligger jag i sängen på hotell i Halmstad. Jag köpte med sushi och lite smågott, har duschat och gått en sväng i affärerna. Försökt att hålla mig lugn. Imorgon gäller det. Största prövningen i mitt yrkesliv. 

Så nu tänker vi inte mer på det. 

Idag har jag fått upp gardinerna i husvagnen! Bäddat barnens säng i lilla delen och fyllt skåpen med alla tallrikar och bestick. Vi fick också upp en gardin som avskiljare i den lilla sovdelen, för kommande gästers skull. Nu är nästa steg att få klar lampan, och klä om bordet i svart granit! Längtar tills vi ska ut och åka i den!





Lördagsfix

Äntligen har det hänt lite härhemma. Pga barnens skick så har allt stått still bra länge. Bra länge utan lovas rum, utan säng till dom båda. Vi sover fortfarande alla i våran säng, med katterna precis nedanför. 

Nu har energin hittats och golvet börjar falla på plats. Det blir samma golv som i theos rum och hallen på övervåningen. Snart kan vi börja ställa tillbaka alla möbler, och kanske också den nya sängen om den behagar anlända. 





Bebisarna har nu fått namn. Barnen fick välja varsitt, och efter en del övervägande så blev det: Dino och Diego. 








Äntligen helg

Nu är det äntligen helg efter en av dom värsta veckorna nånsin. Barnen har varit väldigt dåliga med galen klåda och hög feber från vattkopporna. Lova fick ställa in sin intensiv simskola pga detta, och vi har begravt tre kattbebisar under veckan. Två har vi kvar, stora och starka och fulla av liv. Sebastian har fått vabba alla dagar, och jag har jobbat och plågats av det dåliga samvetet. 

På söndag åker jag till Halmstad där jag övernattar inför min stora utvecklingsdag som butikschef. Fem timmar av tester och utvärdering, bli studerad och granskad. Usch 




Kämpigt

Vi har det kämpigt här hemma med nya bebisarna. Två stycket dog under dagen, och en tredje försöker vi allt vi kan för att rädda. Liten och svag, tar inte tutten och tynar bort. Matar med pipett och ersättning men bebis vill inte. Usch. Ledsam dag





Koppor



Det blir bara värre och värre. Hela kroppen ser nu ut såhär och det kliar så stackarn knappt kan sova. Feber har han haft under dagen, men han är tapper. Kom precis hem från butiken i Skene och han satt i soffan, vaken. "Mamma man får inte klia på prickarna, men man får slå på dom. Kliar man så spricker dom så jag har haft vantar på mig idag"


Bäääbisar

Äntligen är dom här! 5st ulliga små gulliga bebisar. 





Just det..

Glömde skriva att tyg till nya gardiner i husvagnen har inhandlats! Jag ska bara hitta tiden att sy sisådär 7-8meter gardinkappa! Och tillverka lampan... Känns som jag tagit mig vatten över huvudet denna våren 

Nya projekt

Idag påbörjades ytterligare ett projekt här hemma. Fixa trädgårdslandet! Det är dålig jord, tråkiga gamla sneda plattor som är övervuxna med ogräs varje år. Nu blir det stenläggning och uppfräschning! Imorgon har vi städdag på gården, men efter det så är det dags att röja! Gräva ut och förbereda. Vi har köpt kantsten och lite annat smått o gott som bara står och väntar!


Förhoppningsvis påbörjas även lovas golv i helgen. Sebastian har ryckt ut plastmattan och slipat givet. Listerna är borta och allt är redo för nytt golv. Hoppas det blir klart lagom till att nya sängen anländer. Det börjar bli trångt med fyra personer i sängen varje natt!

Dagens medelhavsinspirerade middag





Pust

Idag åkte jag hemifrån 05 och var hemma igen kl 21. En lååång dag kan man säga! Men hemma väntade sushi och ett avsnitt game of thrones. Visst jag var lite hungrig, men det var utan att överdriva godaste sushin jag ätit! Jag äter, som dom flesta i min närhet vet, bara california rolls. Men Sebastian hade beställt vegetariska inside out med avokado och majonnäs, och dom var såå goda! Nu ska jag äntligen sova och imorgon jobbar jag kväll så det blir dessutom sovmorgon. Underbart! 

Godnatt på er





Före

Såhär ser lampans skelett ut idag


Om några dagar ser den helt annorlunda ut!

Eko

Här ekar det tomt ser jag! Jag har målat tre av fyra sidor av husvagnen, första strykningen. Det blir såå bra! Helt annan känsla för vagnen. Bara jag får bort den där slitna röda färgen så kommer de bli riktigt bra! Bilder får ni senare när det är klart :)

Jag har börjat på ytterligare ett projekt. Fixa lampa till stora sittdelen i vagnen. Det blir ett tillverka-själv projekt av pilligare slag. Det kanske tar några dagar men jag hoppas det blir bra. Håll till godo, bilder kommer 

Vilken helg!

Vilken dag, vilken helg! Jag är så exalterad över att snart få måla husvagnen, nästan så att jag vill lägga mig tidigare bara för att få måla imorgon. Idag har vi tvättat och skrubbat den, hela familjen. 



Studsmattan blev färdigmonterad och dagen till ära kom Vincent med familj på besök för att inviga! Hopp och studs i solen och sen härlig grill till middag på altanen. 




Sommaren är här!

Idag åkte grillen fram tillsammans med utemöblerna. Solen har lyst från morgon till kväll och dagen har varit helt perfekt! Barnen har lekt med kusiner och varit ute och cyklat. T fick en ny stor 16" cykel, "supercool" med flammor och döskallar. Vi tog en glass i eftermiddagssolen med alla kusinerna och sen grillade vi middag.



Det blev en ny variant som vi inte provat innan. Kycklingfilé fylld med mozzarella, soltorkad tomat och massa färsk basilika. Den marinerades sen i oljan från soltorkade tomaterna. Gooott!!






Husvagn

Äntligen är vi inne i husvagnen, efter lite krångel med lås och nycklar. Jag tänkte fira med att sy nya gardiner, men insåg att tyget är alldeles precis för kort. Det blir till att köpa helt nytt, för blanda tyger vill jag inte. 




Skala granatäpple

Här kommer tricket för att skala granatäpple på nån minut! Gott nyttigt och enkelt kvällssnack!


1: skär av ordentlig bit av toppen och botten


2: Dela den på hälften 


3: bryt lite i halvan, och lägg den den i handen på detta sätt


4: banka med knivskaftet på skalet så att kärnorna lossnar 

5: ät och njut 





Seriöst nu




Nu var det spikat. Jag har ätit såå dåligt senaste månaden. Jag skippar alltid frukost och lägger aldrig tid på att äta lunch. Ibland kan ja köpa med mig nåt i bilen hem, annars är det första jag äter vid 18tiden. Då kan jag lova att suget tar igen för hela dagens avhållsamhet. Inte bra och inte nyttigt!

Såå here it comes. Allt socker slängdes ur huset. Det blir sockerfritt - totalt sockerfritt fram till midsommarafton. Inget socker i mat, dryck, alkoholhaltiga drycker eller proteintillskott. Fruktsocker har jag bestämt mig för att vara ok med. Så nu kör jag! Alla vänner och min mamma därute: jag kommer vara tråkig på alla kalas, fester, bjudningar, middagar eller fikadejter ända fram till midsommar. Bara så ni vet! 

Jag har börjar vänja mig vid min fluffigare kropp, så resultatet vid midsommar får räcka. Jag tänker inte plåga mig mer än så, men nåt måste jag göra för att känna mig duktig. Jag ska börja äta frukost, en stadig lunch och ett mellanmål i bilen hem. Tror jag kommer bli mycket piggare! 

Startade det hela idag med att äta Lidls matvetesallad med keso och lite vinegrette till lunch. Gott!






Vårkänslor

Solbränd ligger jag nu i sängen. Trött och nöjd med dagen. Vi åt en sen och lång frukost efter sovmorgon till 10, sen blev det lek hos "kusin" Charlie. Vi hann också hämta hem lilla husvagnen, fika hos svärfar OCH beställa en studsmatta till barnen! Bra dag! Jag har också stillat min mani med att sortera klädkammaren och kattvinden i vårt sovrum. 
Nu vaknade lova, måste gå!






RSS 2.0