Helt slut

Det blev ingen fotografering idag, det får bli senare i veckan. Istället var vi en sväng hos Eivor och Bengt. Alldeles för längesedan! Eivor var förvånansvärt pigg och på bra humör. Hon promenerade runt utan att halta (inte ens två månader efter hennes höftoperation). Det blev ett gympass med Linnea och en avslutande långpromenad med Oskar nu på kvällen = mör i hela kroppen!! Barnpassningen på gymet gick finfint. Inte för att personen var så glad i barn eller särskilt framåt, men ungarna var nöjda iallafall! 


Sneakpeak

Vill ju inte visa innan det är helt klart men idag kom hyllorna på plats i lillemannens rum!



Fixarsöndag

Idag har vi bara varit hemma. Regnet har liksom varit i luften utan att bryta ut så vi bestämde att inte hitta på nåt. Däremot har Sebastian varit uppe på taket och skrapat rent takkåporna på metallfärg. Nästa steg är att tvätta taket och sen måla kåporna igen! Imorgon har jag en gravid/familj fotografering och sen ska vi prova på hälsans hus barnpassning för första gången. Blir en timma gym för mig på eftermiddagen för att testa hur det funkar! 



På väg till mig





Sommarlov

Igår var också sista dagen på dagis för barnen. Nu är det sommarlov! Sebastian har 2 veckor kvar att jobba så vi ska vara hemma och mysa. Härligt nu när Lova är på väg in i 3års-trotsen! 

Köpte ett par korta träningsshorts igår! Mjuka och sköna och skönt när det är varmt ute. 99:- H&M, som hittat!



Irriterande

Hela dagen igår gick jag runt irriterad och med kort stubin. Bara för Doris var borta över natten och hela dagen. Dumma katter jag hatar att behöva oroa mig. Hon är ju den klumpiga raskatten som faktiskt är dum nog att promenera mitt i vägen och inte bry sig om bilar, eller osmidig nog att bli tagen av räven. Hon tyckte iallafall att det var dags att komma hem igår vid 21. Hon fick en utskällning och sen en burk tonfisk. 


Hårbeslut

Jag lurar mer och mer åt att ha helt eller halvt utsläppt hår. Innan var jag inställd på uppsättning bara för att "det ska vara så på bröllop", men tror inte att jag kommer bli nöjd med de. Alla  dessa beslut alltså!!




Fortsättning

Jag håller fortfarande på med dessa fönster och nu är ett kittat och målat, och ligger på tork. Under kvällen ska det andra fönstret kittas! Pilligt och tråkigt men skönt att ha det gjort och veta att det ökar livslängden på fönstren med ett antal år! 




Jobb och kitt

Nu är klockan över 02 och jag har jobbat på avenged sevenfold på Scandinavium. Trött tröttare tröttast ställer klockan på 07! Jag måste bara berätta att jag är sjukt stolt över mig själv. Vi har inte råd att byta våra gamla fönster iår då det går på typ 70k. Så istället åkte jag till pmg, köpte kitt och satte igång att renovera. Bort med gammalt kitt, skrapa, tvätta, slipa. Nytt kitt ska på och sen ska de målas! Jag har aldrig gjort detta innan, så jag är nöjd över att jag tar tag i det :) hoppas bara det blir bra! Fönstren vit nu vita, eftersom vi ska måla om huset nästa vår! Det kanske tar hela sommaren men fräscha ska dom allt bli! Puss och Godnatt!





Nya planteringar





Nya tag och nya rutiner

Nu är sista månaden innan bröllopet snart här. För mig betyder det ändring i kosten och mer disciplin. Räkna kalorier, huuua va tråkigt men det måste göras! Denna helgen blev lite av en enda stor lördag så nu ska jag jobba bort allt jag unnade mig :) idag fylldes kylskåpet med nyttigheter. Det märks väl vilka hyllor som är mina!


Jag har funderat fram och tillbaka och nu orkar jag inte bry mig. Här kommer en nakenchock :) på dessa två bilder väger jag samma, 59kg. Alltså ingen förändring på vikten, endast träning och muskelbyggande! De e lite häftigt att se, då min förebild ser ut att vara 80+ gammal. Första bilden är från mars och andra bilden från juni! Kan jag så kan alla! (Notera att celluliter och sånt gosigt  inte syns på bilden, det finns allt det också)



Hemma i verkligheten

Nu är vi hemma igen, med full täckning på mobilen och fullt ös på ungarna! Barnen hade Verkligen saknat katterna så det blev en massa gosande så fort vi kom innanför dörren!

 Idag har jag farit runt som en galning och uträttat ärenden. Ikea, bauhaus, mataffärer! Nu har jag planterat lite nytt på framsidan och andas ut i soffan.

Midsommar var hur bra som helst! Höjdpunkten var att även lilla mormor orkade följa med upp till stugan med resten av släkten. Hon har inte varit där på många många år och midsommar har hon inte firat där på typ 20 år. Det blev dans och lekar, god mat och busiga barn. Fotade hela dagen med min riktiga kamera, så bilder kommer i dagarna när jag hunnit ladda över dom! 





Töcksfors levererar

Idag har vi varit i töcksfors och shoppat loss. Sebastian fick skor, jag byxor och barnen fick kläder & skor. En regnig dag i stugan så är det perfekt tidsfördriv!




Töcksfors levererar

Idag har vi varit i töcksfors och shoppat loss. Sebastian fick skor, jag byxor och barnen fick kläder & skor. En regnig dag i stugan så är det perfekt tidsfördriv!




Underbar dag

Idag har varit helt fantastisk! Lång varm morgonpromenad längs sjön, följt av frukost ute i solen. Sen ner till playan där vi låg i flera timmar. Helt underbart och barnen älskar att vara här. Synd bara att dom är så trötta hela tiden, förutom när dom ska sova på kvällen?! Lova somnade 22,30 ikväll och samma igår. Långa dagar för liten tjej! Imorgon får vi sällskap här uppe i stugan och lugnet byts mot härligt kackel!





Äntligen

Nu är vi äntligen i stugan. Jag och mamma har precis avnjutit en chèvre-sallad och ett glas rött. Barnen sover och allt är bara stilla och lugnt. Underbara älskade stugan vad jag har saknat dig! 




Sneak peak




Jag veet

Jag vet att jag lovat före och efter bild på lillemannens rum. Det kommer! Men hemsk som jag är måste jag bli klar med gardin och så, innan jag vill visa upp de!

Likheten

Alltså här ser tillome jag att Theodor fått mina ögon! 

Bjuder på denna godbit också!



Ja precis




Mot fotograferingen





Lördagshäng

Vi har tillbringat lördagen på smithen i sol men väldig blåst. Barnen tyckte det var mysigt och satt i vattenbrynet och lekte. Dagen avslutades med grill hos Jennie och gabbe med Louise och Felix. Så mysigt så! 

Imorgon ska vi provfota på Nääs och jag är faktiskt lite nervös. Det är ju inte den riktiga dagen men de blir plötsligt väldigt verkligt! Hoppas jag får lite kort att visa upp för er! 

Vi blev inte klara med listerna i Theos rum idag eftersom vi åkte till smithen, men imorgon kör vi på igen!




Uppe med tupp

Vi har varit vakna sedan 6.15 och morgonpasset är avklarat! Nu väntar vi på den trötta pappan



Egentid

Barnen sover och jag ligger under en filt i soffan. Fryser för jag åt just typ en hel liter jordgubbsglass (dock nyttig). Såå gott! Unnade mig mörk choklad-kross i. Har känt mig helt konstig idag. Vet inte om jag tog ut mig på gymmet och inte åt tillräckligt igår, men jag har varit helt matt i hela kroppen. Knappt orkat gå i trappan hemma. Sen fick jag konstiga hugg i magen och plötsligt väldigt ont i typ bäckenet, men gick över fort. Jaja de blir säkert bra med de. Idag har vi iallafall grejat i Theos rum. Golvet är färdigt och nu ska alla lister och gardiner upp! Hoppas bli klara imorgon så får ni se före och efterbild!






Detaljer

Nu har detaljplaneringen börjat på allvar. Alla placeringskort ska tillverkas och framförallt bordsplaceringen ska bestämmas. Vad händer vid vilken tid och vem säger vad och när. Huuuha va mycke det är. På söndag ska vi provfotografera med fotografen på Nääs så då kommer väl en del falla på plats. Sebastian jobbar ihjäl sig så han har varken tid eller energi att hjälpa mig. Trodde aldrig jag skulle lösa att planera ett stort bröllop så ensam, tur jag har min svägerska som ställer upp och planerar och pysslar! Jag har aldrig själv varit på bröllop, förutom mottagningar, och det gör inte saken lättare kan jag lova!



Ullared

Detta nya inköp från Ullared visade sig vara väldigt populärt! 299:- som hittat! 


Underbar dag och premiärdopp

Denna varma underbara dag har spenderats på smithen med goda vänner. Barnen har plaskat och badat riktigt ordentligt, även mammorna doppade sig både en och två gånger. Jag tror jag badade en gång på hela förra sommaren, så detta var otippat. Men oj så varmt och skönt det var ändå!    Riktigt behagligt! Theo var som vanligt galen i vatten och ramlade och dök flera gånger. Kallsup javisst! 






Gäsp

Det blev en lång jobbhelg även denna gång. Fredagen blev ynka 11.25h och lördagen rev av hela 19h. Det är ett under att man orkar alltså! Men det har iallafall varit väldigt roligt och jag har haft trevliga människor omkring mig. På fredagen var Seppi med och på lördagen fick jag sällskap av Oskar och Martina (och många många fler). Jag var ståndledare på största ståndet med typ 14 personal, fullt ös kan man säga! Men alla verkade ha roligt och det gick smidigt. Enda missödet var att min telefonskärm spruckit i tusen delar så den måste fixas pronto!! Nu ska jag sova och det behövs!




.




Jobb

Nu försvinner jag härifrån tills på söndag, det blir jobb på Håkan Ullevi! Imorgon ska de förberedas och sen är de dags på lördag! 

Idag har jag skickat in min tenta. Det sista på kursen!! Känns helt obeskrivligt bra. Fick också veta idag att jag fick B+ på uppgift 2 av 4. Gaalet nöjd med de, hade inte läst boken utan mest ordbajsat!! Nu behöver jag plocka 22 av 60 möjliga poäng på det som är inskickat för att bli godkänd på kursen! Håll alla tummar!!

Kanske kan vara något för Sebastian




Nattsuddande och mat-tips

Återigen pluggar jag på natten. Men jag måste säga att det går sådär. Som om vi inte haft nog med sjukdomar så har Theodors två övre huggtänder precis brutit igenom. Och som vanligt så sover han då oroligt och vaknar ofta = inget bra för min hemtenta. 

Jag vill tipsa om bästa matfusket! Vi har testat pasta som är gjord på bönor, eftersom vi inte äter vanlig pasta. Ena paketet var spagetti av svarta bönor och det andra fettucini av gröna sojabönor. 200gram för 34:-  det är ju inte helt billigt, men vi insåg att det ändå blev 3-4 portioner på en påse och det var väldigt mättande. Smakade som vanlig pasta när man blandade det med köttfärssåsen eller räksåsen som vi hade. Beställde fler paket idag! Att rekommendera!




Godmorgon

Vilken bra gubbe jag har ibland. Efter gårdagens Kent konsert fick jag sovmorgon och vaknade precis 10.30. Underbart och behövligt efter denna veckan som totalt blev 78h jobb! 

Nu ligger fokus på hemtentan due på fredag, sen börjar livet igen kära vänner!





RSS 2.0