Lite lättnad

Ursäkta frånvaron här, men jag kämpar för att orka jobba och allmän vardag, samtidigt som jag fightas med bihåleinflammation från helvetet, och packar o städar samtidigt. Jag sökte hjälp i fredags, men ingen hjälp fick jag. Så idag åkte jag till drop in på vct Alingsås, där jag inte heller fick någon hjälp. Jag var inte listad där så då måste alla andra gå före mig. 

Stackars sköterskan i receptionen såg ut som hon ville gråta när hon skickade iväg mig. Hon ville verklgen hjälpa. resultatet blev iallafall att jag har påbörjat en kur penicillin som jag hade liggande hemma. Så nu ber jag för snabb tillfrisknad! Imorgon och onsdag ska jag upp innan tuppen för att inventera i Skene. Herregud dagarna bara försvinner, när ska jag packa klart?! 

Barnen sköter sig iallafall exemplariskt. Idag pusslade dom från att vi kom hem till vi skulle sova, med paus för middag bara. Ibland kan dom sköta sig, mina små juveler. 


Även aptiten börjar komma tillbaka lite. Den har vart helt borta. Inte orkat äta frukost, knaprat i mig lite lunch och knappt nån middag. Dricka te har jag gjort däremot! Men det håller ju liksom inte, att inte äta. Känner att jag är matt i kroppen efter många dagars illamående vid tanke på mat. 

Idag på affären med barnen kände jag lite lite sug. Handlade hem sparris, melon, mango, färska frallor och lite choklad. Barnen fick mango till kvällsmat och jag tog frallan till middag. Det går åt rätt håll!


Sjukan från helvetet

Jag kan verkligen inte minnas sist jag var så här dålig! Feber, feberyra, hosta som gör ont både i mage och revben, halsont och värst av allt: riktigt ont bakom ena ögat. Nu har jag varit dålig i snart 5 dagar. Känns som en evighet! Imorgon är det äntligen fredag. Att jobba och inventera, ställa klockan på 04 när man inventerat till 22-23 utan att knappt orka gå. Usch!


I helgen ska jag vila! Och packa såklart. Ja det är ju de, 3 veckors semester ska packas åt hela familjen och huset ska städas. Sa jag att ja skulle vila? Nää de finns nog ingen chans 


Bildbomb

I lördags var det dags för jennies babyshower. Efter veckor av planerande så blev den äntligen av! 




Äntligen fredag

Idag lyxade vi till det, jag och Sebastian. Det är äntligen fredag efter en lång vecka. Barnen är inne på dag 6 med feber och vi har turats om med vab hela veckan. Så idag fick det bli skaldjur framför på spåret igen! Följt av några avsnitt how to get away with murder. Nu ska jag äntligen sova, och sova länge! 


Inatt smet jag in och sov i Theos säng, men missade visst stänga dörren efter mig. Doris kan lukta sig till när dörren går att putta upp = sällskap hela natten. 



Vab

Idag precis som igår, var vi hemma jag och barnen. Theo var först dålig och nu lova. Men vilken fin dag det har varit! Lova var för krasslig för att följa med på promenad, men vi drack te och fikade i solen tillsammans iallafall. Solen värmde verkligen när vi satt helt i lä. Riktiga vårkänslor!!




Känslan just nu

Skriv inläggstext 


Helgens goda

Idag fredags kalasade vi på räkor och kräftor framför på spåret, och idag blev det blåbärsscones. Såå gott! Theo är lite krasslig och har varken sovit eller ätit ordentligt på hela dagen stackaren. Det bryter nog ut närsomhelst tyvärr. 




Fräck farmor

Såå, nu har farmor, snart 90 bast skaffat instagram! Pappa tog med sin iPad som används mycket sällan upp till henne. Hon bor själv och lever för att höra hur vi har det och vad som händer i våra liv. Vad är väl bättre då än en egen instagram där hon kan följa oss alla. Detta kommer bli höjdpunkten i hennes vardag, om hon bara lyckas manövrera plattan. 


Därför skaffade jag en till instagram, där jag tänkte försöka lägga ut bilder ofta. Kanske filmsnuttar som idag. För att slippa ta över alla mina bekantas feed så gjorde jag alltså en till. Allt för dig lilla farmor ❤



Hemma igen

Två dagar i Halmstad är till ända. Även om det inte var så intensivt, utan snarare roligt, så är jag helt slut i huvudet. Första dagen hade vi butikssimulering där vi spelade ett spel med händelser från butik. Väldigt kul! Extra kul att vinna med alla tävlingsgalna butikschefer 😅


Idag hade vi diplomering. Firande och festligheter. Ballonger, serpentiner, uppklädda chefer och glatt humör. Priser delades ut, blombuketter och diplom till alla som nu är klara i sin nya roll som butikschef. Vi avslutade med mycket fin trerätters lunch på en herrgård nånstans utanför Halmstad. Det är ändå skönt att vara hemma i sängen. Klockan är 20, och jag ska sova!! 



Trött mamma

Så nu var den över, den hektiska helgen! Den har iallafall varit väldigt lyckad även om den gick på tok för fort. Mycket mysig fredagsmiddag hos Carl och Sofia. Filmen vaiana i lördags som var jättebra, med popcorn och dricka. Lova vann dessutom utlottning av presenter på bion! 


Direkt därifrån till Charlies kalas, som även det var mycket roligt på lek o buslandet. Hem till middag med faster nea och mello!

Idag var det crossfit som var lika stor succé som förra gången, om inte större eftersom han nu fått nya "crossfitkläder". Lovas första dans för terminen och theos efterlängtade kalas! Blir svettig bara av att skriva allt. Men det var väldigt nöjda barn som somnade idag kan jag lova. 



Fredagsmys

idag var det fredagsmys på hög nivå. Middag och riktigt god efterrätt hos Carl Sofia och Sigrid. Barnen lekte och busade runt och föräldrarna fick sitta och prata och njuta. Så mysigt! 


Resten av helgen är minst sagt hektisk. Imorgon blir det bio - vaiana, redan klockan 10. Hem för att byta om och direkt till kalas på lek o buslandet. Sen kommer faster Nea på middag. Söndagen består av crossfit för theo, dans för lova och sen theos efterlängtade barnkalas. Som sagt, fullt ös!!



RSS 2.0