Loppis

Några flyttkartonger fattigare efter bakluckeloppisen i slottsskogen :) härligt att bli av med skräpet! Skulle egentligen slängas men gav 750-800 kr i plånboken istället! Tänk då om man säljer vettiga saker! Får absolut bli att besöka och både shoppa och sälja nästa år. Fint väder så är det nog riktigt mysigt!

Nu ska vi sova snart, natten till idag var ett helvete. Kl 04 tyckte lova det var dags att vakna och klockan ringde 08 för loppisen. Hoppas pappan kan fixa trasiga tvn nu eftersom Greys och revenge börjar till veckan! Så jag har längtat


<3

Denna lilla bruttan älskar verkligen att vara utomhus!!


Tapetsera

Måste säga att jag är mycket stolt över mig själv. Lyckades hjälpa Oskar att tapetsera en sjukt jobbig vägg. Sne och bucklig, med ventilationshål och diskbänk att passa in. Det blev grymt bra ändå :) lilla pratkvarnen fick vara hos gudmor eftersom pappan jobbade 06.30-23.00.


Underbara vänner <3

Jag har tur som har så fina vänner. Ibland måste man stanna upp i vardagen och verkligen uppskatta det! Häromdagen fick jag en helt sjukt god tapas-middag à la Manana lagad åt mig av Seppi och Bahar. Kärlek! För att inte tala och barnpassningen och städhjälpen ja fick av gudmodern inför visningen! Idag kom Malin förbi, en promenad och lite mat och mys. Hon tittade även på våra byggnadsritningar och försökte utläsa om väggen vi vill riva är bärande eller inte. Tänk att ha en byggnadsingenjör till vän i dessa husköpartider :)

Idag blev även min havandeskapspenning beviljad. Underbaaart!! Bra dag helt enkelt!


Tårar

Lilla hjärtat va så glad när mormor och morfar kom hem från Turkiet. Sprang glatt runt på flygplatsen. Tills hon snubblade och slog i munnen i stengolvet. Usch va de blödde och hon var så ledsen. De slutade inte blöda heller utan så fort hon åt eller fick nappen så kom de blod. Stackars liten :( idag är de lite bättre och hon är på bra humör. Men igår fick hon bara äta välling för att inte riva upp såret igen. Gör ont i mammahjärtat


Äntligen är det över

Allt slit har inte varit förgäves! Tur är väl det, för just nu är vi helt utmattade. Ikväll skrev vi på pappren och har nu officiellt sålt huset. Lycka är ordet!! Det känns helt overkligt att om 10 veckor flyttar vi härifrån. Dessutom ligger vi nog ganska bra till för flytten. Förråden är ju sorterade och även i huset har vi sorterat ut och förpackat allt vi inte behöver. Nu blir de till att sälja på loppis! Har 3-4 flyttkartonger med saker att bli av med :)


Trodde jag..

Rev ut Lovas garderob i godan ro (även allt i allo garderob med all våran skit). Hela golvet full i saker, så ringer mäklaren och berättar att 2 personer vill ha förhandsvisning dagen efter. Chock och panik! Jag tror aldrig vi varit så effektiva. Hela källaren tömdes på några timmar, och väl innan visning blev vi klara. Nu är jag helt lugn i sinnet och vi väntar på besked. Bra dag!


Joshua radin och mer slit

Underbara underbara man! Joshua radins konsert ikväll var lika bra som förra året. Gåshud, tårar och lycka! Ni som missade den, missade verkligen något bra! Vi var där 2h innan insläpp och hamnade först i kön och sen längst fram på konserten :) Min gravida kropp mår däremot inte så bra nu, efter 5h av stå rätt upp och ner. Usch!!

Hemma har vi lyckats få en hel del gjort. Hela kökets skåpluckor är sorterade och urtorkade, samma sak med den överfulla garderoben. Allt som inte används slängs/säljs/skänks och resten som vi inte behöver packas ner inför flytten. Städskåpet hann vi också gå igenom! Imorgon ska jag ta tag i Lovas garderob. Ingen rast och ingen vila.


Hus till salu

Måste säga att bilderna blev väldigt lyckade på hemnet! Måste varit en duktig fotograf som fångat de positiva sidorna av huset. Nu hoppas vi på det bästa! (pekhornsvägen 15)

Ikväll har vi avnjutit en mycket god middag hos Patrik och Christel! Kycklingspett och rotfrukter med pumpa i ugn. Det hade jag aldrig prövat, men det var faktiskt riktigt gott och sött. Lova uppförde sig, förutom några få missöden med den roliga laptopen :)


Urladdning

Åååååå va skönt att fotograferingen är över!! Så vi har slitit för att få till bra bilder och göra huset fint. Imorgon kommer de upp på hemnet och de ska bli så spännande att se resultatet! Kan ju bara hoppas att de blir bra. Vi firade denna etapp med att äta pizza, godis och popcorn framför en hyrfilm. Lova fick även vara en stund hos farfar när pappan tränade så jag fick sorterat lite i källaren. Tack för all hjälp gudmor och mormor framförallt, annars hade jag aldrig hunnit bli klar <3


Pust

Underbara säng vad jag har längtat efter dig! Idag har nog varit den intensivaste dagen någonsin. Upp kl 8 och knappt suttit ner sen dess. Massor att fixa både ute och inne inför fotograferingen imorgon. Men ja måste säga att det blir ganska lyckat! Tror bilderna kan bli fina ändå. Ska bli så spännande att se, och framförallt ska de bli så skönt att i alla fall fotograferingen är över!


Slit och värk

Ligger i sängen med en oroligt sovande dotter. Ingen ide att ens försöka i spjälsängen inatt när hon vaknar var 5e minut av mardrömmar. Ja kan behöva ligga ner så de kanske finns en mening ändå. Kroppen värker och huvudet bultar. Sammandragningar (redan?!) som inte är av denna värld och en fruktansvärd molande värk i livmoderpartiet. Försöker intala mig att det inte är så konstigt med tanke på hur jag/vi stressat den senaste veckan för att hinna klart med huset. Försöka fixa samtidigt som Lova bara sover 1gång varje dag. Inte lätt! Blir ändå ett besök till farbror doktorn på torsdag för att se så lilla livet mår bra där inne.


Lekstund

Härlig träff hos familjen Åsa Richard Signe :) Lova var på halvbra humör och vägrat äta på hela dagen, får väl se om de blir en liten sjukling i dagarna. Mysigt var det och barnen lekte. Roligast tyckte Signe det var att stänga ute Lova i köket :)


Spontanhelg i Åmål

Och här sitter vi. Äter god mat och firar mormor Guns 83års-dag! Man kan ha de sämre. Oxfilé och rostbiff, potatisgratäng, jordgubbssallad och tryffelsås! Mums. Lillan har hållt igång för fullt idag och sover sen kl 20. En sväng till stugan och massa bus och paketöppning tog energin ur henne tillslut! Så fina kläder har hon fått. Byxor, leggings, tröja och kjol av goa Maria och Sandra, och en väldans snygg höstkappa och ett regnställ av mormor. Bortskämd liten dam :) imorgon ska vi äntligen träffa Åsa och Signe igen. De va alldeles för länge sen!


Utemöbler?

Fullt ös idag me! Fixa och dona hemma. Idag kan vi stryka taklister i sovrum och silikonlist i köket från to-do listan. Plockade upp pappan från jobbet och åkte till bäckebol en sväng. Fick med oss en massa lister till vardagsrummet (oj va kul det är att lägga pengar på)! Vi var på jakt efter utemöbler till nya huset, men vi verkar ha missat hela rean? Fanns ju ingenting kvar någonstans. Tyckte dom va lite väl snabba att rea ut i år. Igår försvann födelsedagen lika snabbt som alla andra dagar. En underbar brunch på Incontro med syster yster och väldans god middag hos mamma och pappa! Och presenterna! TVÅ Weber grillar, en kol och en gasol. Galet bortskämd! Kommer bli fint till huset de :)


Långsam lördag

Sebastian har varit sjukt trött idag. Bara några få timmar sömn de sista dagarna sätter sina spår. Men ingen rast och ingen vila. Vi har hämtat nya kylen, frysen och spishällen i bäckebol och lämnat av skåpbilen. Hemma har jag plockat och städat medan Sebastian sov middag, och på kvällskvisten när Lova somnat har jag sorterat och arkiverat hundratals kvitton. Allt ska vara i ordning när vi flyttar! Imorgon ska garderobsdörren fixas och förhoppningsvis taklister börja sättas upp! Någon gång ska vi bli klara! Skam den som ger sig


RSS 2.0