Paus

Tar en paus härifrån. Känner mig mentalt utpumpad och utmattad, så jag orkar inte skriva här. Kanske kan fortsätta när bebis kommit. Snart hoppas jag 


Babyshower

Jag känner mig helt överväldigad efter helgens överraskning. Istället för en tur till allum med mamma och familjen, så hittade jag alla mina fina vänner som anordnat en babyshower till mig. Det var jag verkligen inte beredd på. Hade inte anat ens litegrann, jag fick ju en babyshower för 4,5 år sedan, och tänkte att man får ju bara njuta av en sådan en gång i livet. 


Flera pajer och annat gott som efterföljdes av en määängd kakor och godsaker som alla hjälpts åt att baka. Och tårtan! Otroligt fin!! Det lektes lekar, men framförallt fick jag träffa alla och prata med alla som jag inte hinner träffa så ofta. Solen höll sig framme och barnen som var lika chockade som jag, sprang runt på gräsmattan. 

Showern avslutades med en gigantisk mängd fina paket till mig och bebis. Alldeles för mycket! Blev totalt bortskämd med saker som bebis behövde och massa fint som man verklgen vill ha. 

Älskade familj och vänner va ni är fina ❤

Jag tog inte så många bilder själv, var för upptagen med att njuta av allt. Men jag hoppas att alla andra vill dela med sig till mig, så jag får lite bildminnen. 


Kaos

Imorgon ska jag skriva ett i lägg om min fina babyshower som jag överraskades med ❤


Idag: kaos!

Seb behövde köra iväg med vår ena bil för att ladda upp batteriet, så jag skulle lägga barnen. I barnens rum var kattmamma och bebisar som definitivt inte tänkt vara tysta. Pip och tjut till höger och vänster när bebisarna skulle utforska varenda vrå i rummet. Barnen kunde såklart inte sova. Alfons kommer in, Doris börjar fräsa. Lova somnar tillslut trots min frustration. T fick iPad i våran säng. Katterna släpade vi ner igen, varpå Doris bar upp dom gång på gång på gång. 

Varva ner i soffan. När klockan närmade sig midnatt gick vi upp. Säkra trappan så ingen kattbebis ramla ner på natten. T har då kissat igenom i våran säng. Av med alla lakan och madrass och bäddmadrass. Åååååh!!! Theo behövde duschas av. Doris tjuter för att bebisarna är busiga och springer runt uppe. Lova vaknar med kramp i benen. Panik och skrik. Sebastian tar med henne och åker en sväng i bilen när klockan snart är 01, och jag nattar Theo. 

Nattad och klar. Fem minuter senare: Theo vaknar av Doris tjut. 

Japp, kaos!


Mini-semester

Fredag till tisdag var vi iväg på Hafsten camping tillsammans med Malin, Mattias och deras barn. Supermysig helg blev det, med massa lek och bus och föräldrar som fick umgås. Älskar att vakna upp i husvagnen och äta frukost i förtältet. Älskar också våran nya husvagn. Det är en helt annan upplevelse nu. Gott om plats, och sängar till alla. 

Kök och vitrinskåp, tv och toa, golvvärme och spotlights. Längtar redan tills nästa gång! På midsommar ska den sovas i men utan tält uppe i stugan. Sen väntar ju grebbestad!



Danmark över dagen

Idag har vi haft en härlig heldag till Fredrikshamn, jag, mamma och systrar. Shoppat, skrattat, solat och ätit! Nu måste jag ladda om för att packa husvagnen, fredag till tisdag blir det Hafsten camping!


RSS 2.0