Blogg trubbel

Verkar vara något vajsing med blogg appen så det går inte att logga in. Hoppas dom löser detta snarast! Nu är vi iallafall på väg! Packning på varenda liten yta i bilen. Lova sitter i sin bilstol och tuggar på en baguette.Vilket väder det blev också! Hoppas vi får med oss det ända upp till stugan!

Hemma igen för en kort stund

Nu har vi precis landat här hemma. Hälsats välkomna hem av både pappan och Alfons. Innan vi åkte hem hann vi med en sväng till stugan. Älskade stugan så jag har saknat dig! Vädret spelar ingen roll, är man i stugan så är det sommar! Gick en sväng till sjön så Lucas fick bada efter fönsterputsning och gräsklippning. Nu är stugan redo för oss på onsdag. Då bär det av dit igen för MIDSOMMAR.


Kan själv

Gårdagen var en av de längsta på länge. Så mycke vi hann med! Köra upp till åmål, se på de glada studenterna och gå på studentmottagning för Sandra. Fotbollen spelades in och tittades på efter midnatt! Ett glatt gäng och go stämning, och god mat! Lova imponerade framförallt mig med att visa upp oanade talanger i att äta helt själv med sked. Kanske spelade det in att det var tårta som hon hade på tallriken, men de gick väldigt bra! Mormor köpte genast små äta-själv-bestick inför lunchen idag. Trevlig brunch med tjejorna hann vi med idag också. Barmhärtiga Lova vaknade halv 11 imorse efter det sena partajandet. Mycket tacksam mamma!


Grattis Sandra!!!


Ullis

Ojoj så vi har fyndat! Mycket roligt och även mycket välbehövliga saker. Lova fick flytväst, uv-dräkt med keps, lite kläder, en pool att ha i stugan och ett armband. Nu åker vi nog inte tillbaka förän efter sommaren inför Lovas kalas!


Bra start på dagen

Idag vaknade vi när pappa gick till jobbet halv 9. Klädde på oss lite snabbt och promenerade i morgonsolen till Eivor och Bengt. Härlig lyxfrukost med nybakat bröd, alla pålägg man kan tänka sig och jordgubbar med grädde till efterrätt. Jag fick lånat en mindre virknål och fick en klocka i present av kära Eivor! Nu är vi på väg till Lovas mormor och nya äventyr. Ullared!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3308158/images/2012/pic_206466597.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308158/images/2012/pic_206466602.jpg" class="image">


Sommarfest med öp. förskolan


Dagens skörd till Lova


Veckan som gått


Terapiarbete

Och vips fick Lova en filt. Allt för att tänkta på annat..


Sorg

Det går inte att beskriva vad jag känner nu. Trodde inte det gick att sörja en katt såhär. Känner mig helt tom. Men nu vet vi iallafall. Tack du vänliga själ som stannade på motorvägen och ringde djurambulansen. Tänk om de bara hade hjälpt..

Det är tomt vid huvudkudden om nätterna. Älskade katt vad du är saknad <3

Nu vill vi bara sörja för oss själva, snälla fråga inte om honom, det klarar jag nog inte


Paus

Stänger ner bloggandet tills att sorgen över Melker lagt sig något. Att något så litet kan betyda så mycket. Kärlek


Lördagkväll

Vi blev spontant inbjudna på middag hos Eivor & Bengt. Årets första färskpotatis med fläskfilé och coleslaw och rabarberkräm till efterrätt. Mums!


Bus & Lek


Godnatt

Trött tjej däckade på tant Jennie!


Balett-prinsessan


Blomster

Rhodedendron står i blom utanför fönstret, arunkusen planterad och luktärten har börjat slingra sig uppåt spaljen


Uteboende

Det bor ett rådjur med kid i våran trädgård. Melker tycker det är väldans intressant och helt plötsligt blev hans vardag roligare :)


RSS 2.0