Sol

Idag har vi äntligen haft värme igen. Vet att det låter sjukt att säga när det är vargavinter i Sverige. Men det har varit ruggigt och kallt senaste dagarna. Vi har för första gången suttit inne och ätit frukost lunch och middag. Men idag blev det återigen 30 grader varmt och ingen blåst. Underbart! Däremot satt vi inne och spelade kort. Barnen är riktigt bitna och vill helst spela hela tiden! 

Vi lägger alltid ut filtar och kuddar på gräsmattan så att Ellis kan krypa runt och Lova kan öva sig på att stå på huvud och på händer. Det är desto jobbigare med en lillebror som gärna vill vara i centrum av allt hela tiden. Han börjar dessutom bli väldigt snabb på att krypa! Idag kröp han fram till mig, ställde sig upp och släppte händerna självmant. Han såg lite chockad ut själv när han stod där, innan han ramlade på rumpan. I helgen ska jag kolla på skor till honom tänkte jag. 

Till kvällsmat tog vi picnic och gick till lekparken i kvällssolen, Såå skönt. Men lova var grinig för att hennes händer fortfarande är såriga och hon kunde inte leka som hon ville. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0