En tur på floden

Igår eftermiddag bestämde vi oss lite snabbt för att åka till Adams mamma igen för en tur med båten. Det tar ju lite tid att packa iordning tre kids, så när vi var ute var klockan redan 19. Matilda ville gärna prova wakeboard bakom båten och barnen ville så gärna prova kneeboarding. 

Theo var såå modig. Jag själv hade tyckt de var läskigt att ramla i och ligga själv o guppa mitt i en flod i Australien (även om de sägs att de inte finns farliga djur). Men han körde på. Skakade av kyla, det var lite blåsigt o kallt i luften så sent, men varmt i floden så när han väl satt på brädan o försökte så huttrade han ordentligt. Vi fick inte till starten riktigt så han åkte i gång på gång. Sen fick han ju ligga där o guppa tills vi vänt båten o åkt tillbaka. En gång höll han fast i repet när han ramlat så han åkte bakom båten  hängandes bara i snöret. Men han gav inte upp. Däremot så höll solen på att gå ner, så Matilda fick försöka istället. Efter ett antal försök att komma igång på wakeboarden så löste hon de galant. Det såg så härligt ut i solnedgången!! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Idag var vi ett besök på Fauna park igen. Denna gången med Matilda som inte var med sist. Vi fick gå in till koalan o klappa honom vilket var häftigt! Samtidigt kom en stor känguru hoppandes, och en som jobbar där sa att dom var snälla även om dom känns lite skräckinjagande när dom är så stora och står upp. Så vi gick fram och matade och klappade. Jätte häftigt för barnen! Han åt så fint ut händerna. Även denna gången förälskade sig kakaduan i Sofie. Det är den varianten av papegoja som finns vilda överallt, men denna är väldigt speciell. Vill bli klappad och gosar o klättrar upp i knät. Knasig!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0