Bästa dagen

Bästa dagen


Ledsen för dålig uppdatering här men vi är nu på roadtrip. Jag försöker att inte göra slut på allt internet på samma gång. Hemma har vi ju wi-fi. 


Igår gick resan mot Halls gap. Vi åkte 17.30 och var framme 21.20. Barnen var jättebra i bilen. Lite långt var det men vi höll utkik efter kängurus längs vägen. 


Väl framme var ju lite av en chock. Det var lite regningt och det var en liten stuga i skogen i mörkret typ. Vi tände upp och det var spindlar överallt!! Stora!! Lakan skakades av och spindlar trillade ur. Men vi kunde sova tillslut iallafall!


Herregud så mycket har hänt. Skulle behöva skriva en novell. 


När vi vaknade så kom den stors överraskningen. Matilda kom från skotland hit! Det har varit planerat ett tag men bara jag och Sebastian har vetat. Såå roligt!!! 


Vi gick till ett museum om aboriginer och deras historia, vilket var väldigt intressant. På vägen såg vi kängurus vid sidan av stigen. Vi gick hem, bytte om och åkte till djurparken. Herregud alltså! Alla djur man kan tänka sig! Surikater, fåglar i alla former, Buffalos, bambis, emus, strutsar, giraffer, kalkoner, bisonoxar, ormar, ödlor, krokodiler, geparder, getter, får, och massa kängurus och wallabys! 

Såklart var höjdpunkten att få mata wallabys! Helt otroligt! Så orädda och så söta! 


Väl hemma gick vi på hike, mer om det i nästa inlägg för det var en grym upplevelse i sig!! (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0