Äventyr

Idag har vi varit på äventyr! 30 minuters bilfärd bort låg Fauna park. En stor park storleksmässigt som Slottsskogen ungefär, och vi var i princip ensamma. Djuren gick helt fria, förutom vissa arter såsom dingos, ormar och reptiler och wombats (kan bitas). Så där gick vi runt, bland kängurus och emus, papegojor och konstiga fåglar. Riktigt häftigt va de! Emus var vänliga och nyfikna och följde efter oss när vi gick runt. Kängurus och wallabys hoppade runt, vissa riktigt nära, andra lite blygare. Vi såg flera stycken med bebis på magen och armar dom stack ut. Det fanns även "flying foxes", en hundliknande fladdermus som var väldigt häftig! 



Häftigast va nog ändå papegojorna. Det stod lite skyltar med "varning dom kan landa på din axel", men det känns som dom borde uppdatera dom. Dom kom flygandes och landade i håret, knaprade på örhängen och satt på våra armar. En blev väldigt förtjust i Adam och flög rätt på honom och ville inte flytta på sig, skrattade så vi fick kramp i käken. I en stor inhängnad fanns stora papegojor där man kunde gå in. En stor vit kom fram direkt och hoppade upp på Sofie. 


Det sjukaste av allt är att det fanns inga restriktioner någonstans. Inga skyltar med klappa inte eller mata inte. Inga djurskötare eller parkvakter. Vi var helt själva med djuren att göra som vi ville. Det gjorde det ännu häftigare! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0