Senaste dagarna

Japp här rullar livet på i semestertakt. Njuter in i det sista, men med allt som hänt hemma så ska det bli skönt att komma hem och kunna stötta och vara närvarande. Man känner sig maktlös när man är så långt bort. 

Idag har varit en händelserik dag. Lova blev biten av sötaste lilla ekorren som va väldigt nyfiken och sprang runt oss där vi satt. Den trodde hon hade mat när hon stack fram fingret. Det gjorde inte särkilt ont men det blev ett sår och kom blod. Så det blev till att tillkalla läkare och få spruta, ett himla rabalder. Kul. 

Theo har fått öroninflammation och eventuell bihåleinflammation. Gegg och tjock vätska rinner från ena örat. Tur att jag i förebyggande syfte tagit med en kur Kåvepenin. Flyga med öron och bihålor är inget kul! Han är glad och som vanligt ändå så vi påverkas inte särskilt. Sen är de ju inte så jobbigt att vara på lyxhotell för honom heller. Bli uppassad på hela tiden. 

Idag tog vi en tur till en by som är känd för sina skaldjursrestauranger och den otroliga solnedgången. Det var ju lite av en flopp för hela byn va stängd. Nåt med nån hinduisk sorgedag eller nåt. Men som tur var fanns det restauranger öppna en bit bort med taxi. Också dom på stranden i solnedgång. Så det blev ju riktigt bra ändå! God mat även om ingen av oss åt skaldjur. Vi fick leta en lång stund efter restaurang som serverade nåt annat än skaldjur överhuvudtaget. När vi skulle hem behövdes blöjor köpas. Men affärer fanns inga. Vi promenerade och frågade lokalbefolkningen om vägen. Nån måste ju sagt fel. Vi hamnade mitt i nån by där invånarna verkar aldrig sett turister. Dom va lika chockade som vi att vi hamnat där. Några kilometer senare hittades en liten affär och med hjälp av många vänliga människor fick vi tag i en bil hem. Inga klagomål från barnen överhuvudtaget så det fick bli kakor i mängder som belöning! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0