Kompishäng

(null)

(null)

(null)

(null)


Igår när vi kommit hem från Melbourne vilade vi en stund, packade upp väskorna (för att snart igen packa dom igen) och sen gick vi över till Tim och Tejana. Barnen ville så gärna träffa både dom och hundarna, och väldigt gärna bada i deras pool. Dom badade in på mörka kvällen och sen beställde vi middag. Barnen fick påskpresenter och när vi väl gick hem till Adam och Sofie var både barnen och hundarna helt slut. 

Idag har vi packat och hängt hemma jag och barnen. Det är mysigt och jag kommer sakna att inte ha några tider att passa eller några måsten. Stå på händer, spela kort, äta långa frukostar. Gå varandra på nerverna ibland. Vid 18 träffade vi Tejana igen, den här gången för att åka skridskor. En liten rink med bucklig is, men roligt var de! Theo åkte och åkte och slutade liksom inte oavsett hur mycket han ramlade. Många tittade förskräckt på honom när han flög fram i full fart. I Sverige är vi betydligt mer vana vid is än barnen i Australien 😂
Han åkte iallafall så ihärdigt att han fick en fribiljett av dom som skötte stället. Häftigt! Även Ellis fick åka med en tur i släden på isen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0