Gili t

Livet rullar på! Igår åskade det och blåste lite när vi skulle ut och käka. Men de gjorde ingenting det var bara skönt med lite fläkt. Vi promenerade nedåt mot hamnen och åt på ett ställe som specialiserat sig på vegansk mat. Vi åt inte veganskt, men det var fräscht! Jag åt samma som jag brukar såklart. Antingen stekta nudlar med grönsaker eller stekt ris med grönsaker. Idag är jag lite sugen på att prova nån gryta med kokosmjölk och curry. 

Lova har väldigt fokus på att vara hälsosam. Hon tycker det är roligt att yoga och "träna" och har fått köpa en träningstop. Igår ville hon gärna ha sallad till middag så hon fick en cobb-salad. Avokado, kyckling, bacon, kokt ägg och grönsaker. Mycket god! Jag tycker att det är bra att dom är medvetna om vad som innehåller mycket socker och vad som är hälsosam och energirik mat, och vikten av en bra frukost utan socker. 

Frukosten här är jättebra! Brödet vi får är grovt och väldigt gott, inte likt något annat bröd vi sett på varken Bali eller gili. Vi får välja vilken sorts ägg vi vill ha och det serveras ju alltid färsk frukt och smoothie. Mätt blir man och gott är det! Idag gick vi ner till stranden och doppade oss innan frukost. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0