Fan

Jag skrev ett superlångt inlägg förut som raderades för att bilderna tog för lång tid. Så irriterande. 

Flygresan hit gick bra med lite missöden. Vi hade ingen middag på flyget vilket vi trodde, och knappt några snacks så barnen fick inget att äta på evigheter. Inte vi heller såklart men de va bara Sebastian av oss som höll på att dö. Vi åt lite medtagna mackor i bilen till flyget som "lunch" vid 13 tiden. Sen åt vi inget mer för vi var framme på hotellet 01 på natten och restaurangen var stängd. Barnen klagade inte en enda gång, fast Theo undrade vart vårt middagsbord va när vi kom fram. Stackarna! Vi lyckades iallafall få platser med extra benutrymme vilket var underbart för oss alla. 

Bali. Vad ska man säga, det är helt underbart! Vårt rum är jättestort med en stor altan utanför som man kan se poolen och djungeln ifrån. Stort runt badkar där vi alla får plats nästan. Väldigt fint. Pool med vy över djungeln. Bali är billigt och varmt! 30 grader och fuktigt jämfört med Australien. Inga mygg änsålänge. En middag kostar runt 30kr. Lite mindre med inhemsk mat och lite mer med internationell mat. Vi äter bara inhemskt. Sebastian äter tillochmed inhemsk frukost. Rispuddingar, gröt på grönsaker och rismjöl och kycklinggröt mm. En glass i affären kostar 6-8kr och en magnum typ 10kr. Chips och choklad är jämförelsevis dyrt, en påse ca 20-30kr. Ölen kostar 20kr och vinet är snordyrt. Jag köpte en klänning idag för 30kr som säkert kubde varit billigare om jag orkat pruta. Vi hyrde egen chaufför och guide idag som körde runt oss på äventyr mellan 08-15, det kostade 300kr. 

Vi är noga med hygienen och spritar händerna ofta. Ingen magsjuk hittills. Vi kokar vattnet noga till Ellis mat och sköljer tandborstar i flaskvatten. Alla är vanliga och otroligt barnkära. Ellis är populärast av alla. Tjocka kinder att nypa i. Blir ofta runtburen av personalen. 

Tänkte skriva om våra äventyr men får skriva mer imorgon. Jag surar fortfarande över att allt raderades. 

Bali är underbart iallafall!! Imorgon blir det monkey Forrest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0