Dåligt internet

Håll tillgodo folket. Här är väldigt dåligt internet till och från. Vi är nu på Gili Trawangan utanför Lombok. Vattnet är klart och turkost och ljummet. Vi har stort hus med egen pool och det är varmt ute. Nackdelarna: Theo har varit väldigt sjuk sen vi kom hit. Hög feber, kräktes massor inatt och springer till toaletten så fort han äter eller dricker. Men nu på eftermiddagen verkar de ha vänt lite. Han önskade tomatsoppa till middag och den åt han! Även Ellis är dålig i magen och helt rödsårig i rumpan, men ingen feber. 

Imorse undrade vi lite hur vi skulle äta frukost, eftersom vi har eget hus och "receptionen" endast är en liten kiosk utanför. Det löste dom genom att duka upp fint vid vårat matbord vid poolen, massa bröd och jordnötssmör och annat, bananmilkshakes, färsk frukt och kaffe och sen frågade dom om vi ville ha omelett, äggröra eller pannkakor. Jättebra ordnat! 

Här på ön finns inga bilar eller mopeder. Här promenerar eller cyklar man, och vill man så åker man häst och vagn. Jag och Ellis gick en långpromenad imorse, innan alla andra vaknat och innan byn vaknat till liv. Jag fick se en stor varan precis vid vägkanten och på stranden mötte jag stora kossor som låg och dåsade vid vattnet. Ön i sig har mycket lägre standard än Bali, just för att det är en liten ö och det finns inga bilar att transportera med. Restaurangerna ligger uppradade längs med stranden, men går man på gatorna inåt ön så är maten betydligt billigare och mer äkta.

Alla tror att lova och Theo är tvillingar. Dom är exakt lika stora så det är ju inte så konstigt. Ellis är väldigt populär. Han blir upplyft och runtburen vart vi än går och folket här är väldigt barnkära! Han väger lika mycket som indonesiska 2åringar gör dock 😂

Lite bilder hittar ni på instagram, får bomba när vi kommer till nästa hotell och bättre wi-fi! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0