Hemma igen

Vi kom hem från Thailand i fredags, efter 26h resa med bil och flyg. Visst var vi trötta, men vårvädret gjorde det mycket lättare. Att mamma städat huset och köpt fina blommor gjorde det ännu lättare. Katterna hade verkligen saknat oss och låter oss inte vara ifred alls nu.


 Vi har verklgen haft en bra resa, både själva och sen när Sofie och Adam dök upp som gubben i lådan från Australien. Nu känns det som det var en evighet sen vi var där, även om det bara var några dagar sedan. 

Hemma händer en hel del också. Vi ska försöka bli klara med huset och tar en sak i taget. I helgen ska Seb köra sten från ett grustag i Härryda, för att snygga till mellan planeringslådorna på baksidan. Sen har vi hallen kvar att renovera, och lister ska upp på hela nedervåningen. Inga jätte roliga projekt men det måste göras om vi någon gång ska kunna flytta till större. Och det behöver vi!!


Så här fint hade Eivor gjort när vi hälsade på henne i helgen. Det är vykort av bilderna jag tagit och skickat. Skrivit på engelska dessutom! Så roligt att det uppskattas!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0