Julpaus

(null)

(null)

(null)

(null)

Det har varit ganska så fullt upp dessa dagarna så jag har försökt att koppla bort mobilen och njuta av att även Sebastian är extra ledig några dagar. 

Julen då.. att julen ens är över känns helt sjukt. Hur snabbt gick inte det? För våran del så var julen riktigt mysig och lyckad på alla sätt. Familjen samlad med båda systrar hemma och min faster och farmor på besök från Åmål. Dagen innan var det såklart uppesittarkväll. Natten till julafton vaknade lova redan vid 02, redo att kolla under granen. Man kan säga att natten blev lång både för henne och för oss. 

Sammanfattat så blev det alldeles för mycket god mat, alldeles för mycket paket och alldeles för lite tid. Tomten kom på natten och lämnade paket under granen både hos oss och hos mormor, och i strumpan. Sen kom han på besök både hos mormor morfar och farmor o farfar. Sen hade vi julspel och julklappsutdelning för dom vuxna. När klockan var efter midnatt åt vi sista efterrätten - ris a la Malta. 

Vi fick så mycket fint, både vi och barnen. Jag fick bland annat en fin ljusstake från Klong, gymskor, en resväska och en traktörpanna. Lova fick spel, pyssel och leksaker och en egen fin golfbag med nya klubbor och en jätte snygg golfvagn. Theo fick radiostyrd robot och bil, spel och en galet snygg stor cykel tillsammans med massa massa annat roligt. Bortskämda är både vi och barnen!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0