Hittepå

Idag har veckan fortsatt i ledighetens tecken. Inga planer, ta dagen som den kommer. Så idag for vi till vattenpalatset i Lerum, efter en rejäl sovmorgon. Barnen älskade det! Ellis plaskar och ligger på rygg o njuter, i den 35 gradiga poolen då såklart. De stora åker rutschkanor hejvilt, hinner knappt ner innan dom ska upp igen. Dom avslutade med att hoppa och dyka från dykavsatserna. T har oftast flytärmar på sig, för han är lika vild i vatten som på land. Men han hoppar gärna i utan också på det djupaste. Han löser att simma in till kanten utan problem men man får va på sin vakt. 

Vi avslutade dagen med en afghansk middag hos mina svärföräldrar. Det bor en ensamkommande kille där nu från Afghanistan, och han hade ansträngt sig så för att laga oss middag. De va sååå gott verkligen. Ja får googla hur man gör så ja kan lära mig tror ja. Det är så sött när barnen sakta mjuknar upp och busar med honom och spelar finns i sjön och pratar med honom. 

Igår sa vi hejdå till Sofie som åkte hem till Australien igen. En middag med båda systrarna, lite vin och lite mario cart blev ett bra avslut! Vi ses nog tidigare igen än tänkt..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0