Det som göms i snö..

Dagen (och gårdagen) har varit en enda stor smärta i kroppen. Träningspasset i lördags var helt galet jobbigt för musklerna. Rumpa, framsida och baksida lår är totalt nedbrutna. Skönt att veta att det gav nåt, men det är lite otympligt när man inte ens kan sätta sig på toaletten 😂 
Musklerna finns där under all hud. Men magmusklerna går hand i hand med kosten, så där måste jag definitivt skärpa mig. Svårt bara att starta igång en sträng kost innan jul. Jag äter helt okej, men det slinker ju ner en hel del som inte borde. 

Imorse var det lucia på lovas skola. Så fint så! Fast hon hamnade lite bakom alla, så det var svårt att se henne. Efter det var det fika i klassrummet. Imorgon är det dags för julpyssel på theos förskola. Vi gav oss på att baka pepparkakor idag för att kunna ta med imorgon. Måste erkänna att det blev lite mycket. En bebis som inte mår helt okej, laga mat till hela familjen och samtidigt baka pepparkakor med dom två stora. Men det blev en drös med pepparkakor iallafall, som täcktes av kristyr och nonstop. 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0