Helgen

Så vart de dags för den årliga julfesten med Lidl. Det brukar inte gå så lugnt till, men iår var det väldigt städat! Park elite och Melker Anderssons julbord i fina lokaler. Gott var det också! Maten var riktigt bra, men efterrätten var jag lite besviken på. Det var mer grädde än ris i risalamaltan! Väldigt trevligt iallafall att träffa alla gamla kollegor. Och min egen butik såklart!

Barnen fick vara hos farmor och farfar tillsammans med kusinerna. Fyra barn lyckades dom underhålla och söva ordentligt, då Sebastian var på 30års fest!

Nu har det snart gått tre veckor sedan vi införde "inget socker och godis" för barnen. Inget lördagsgodis, utan istället torkad frukt, popcorn och annat nyttigare. Anledningen till att vi började, var theos reaktion på mycket socker. Speedad och uppspelt till max, där han knappt kunde stå still. Det går hur bra som helst. Även farmor och farfar tyckte att han blivit lugnare, och barnen tycker inte att det är något konstigt alls. Visst har dom fått en bulle någon gång men inte mer än så. Fram till jul har vi sagt, med undantag för lilla jul i Åmål.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0