Gårdagens lyx

Igår var en drömdag. Visst jobbade vi först, men sen bar det av direkt till upper house spa och hotell. Självklart glömde vi båda badkläder, så Seb fick handla nya på väg från jobbet. Varma pooler, bastu, relax och utomhuspool. Där låg vi och njöt ända tills hungern tog över! En snabb dusch och ut på stan!

Det blev middag på La Gondola! Sebastian åt pasta med oxfilé och gorgonzola och jag åt svamprisotto. Såå gott! Det var riktigt kallt ute, så efter middagen gick vi till hotellrummet igen. Bäddade ner oss i den stora sängen med lite godis och tittade på fotbollsmatchen. Det måste vara skönaste sängen som finns! Och en kuddmeny med massa olika kuddar efter alla smaker.

Bäst är nog ändå frukosten. Michelin stjärna har restaurangen, och det märks. Varmrätterna beställer du från meny, hur många man vill. Godaste äggröran med knaprigt sidfläsk, nån varmrökt lax, matjessill med nåt fancy till, belgisk våffla med glass och bär eller med sidfläsk och lönnsirap, eller en hemmagjord gröt på nötter och frön. I den kalla delen finns massa olika färska juicer, favoriten va äpple och ingefära. En mängd joghurt och smoothie med hemmalagad granola och müsli. Bröd i olika former med lyxiga pålägg, ägg och sill och massa mer. Till efterrätt på frukosten fanns mini-varianter av brownie, söta scones, muffins och äppelpaj.

Resten av dagen gick vi på stan i solen för att kolla julklappar!


Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Men alltså åh vad underbart!

2016-11-12 @ 22:21:06
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0