Myslördag

Idag har vi njutit av en helt oplanerad ledig dag! Vi låg i sängen till 9.30, masade oss upp och gjorde mysfrukost. När vi väl var påklädda för dagen var klockan redan 12. Och sisådär 15 stora båtar, bilar och flygplan hade vi hunnit bygga av lego. 

Barnen tog sina cyklar, och vi vuxna tog återvinningen och begav oss på cykeltur. Lova cyklar nu riktigt bra på sin 16tum cykel, även om det är svårare att hoppa av den utan att ramla på sidan. T passar då på att cykla på den mindre cykeln. Han kan fortfarande inte bromsa med tramporna, men han cyklar och styr helt själv! Passande nog bor det en mormor och morfar på vägen till återvinningen. En mormor och morfar som hade bakat äppelpaj och kokat kaffe! 

Resten av dagen åt vi lördagsgodis, målade med vattenfärger och byggde lite mer med lego. Theodor är inne i en lego-period nu. Det brukar växla periodvis mellan pussel och lego. 

När mamman lagade halloumi-panerad kyckling med friterade rotfrukter (airfryer) så fixade pappan elen till nya lamporna. Barnen tog tillfället i akt och målade överallt dom kom åt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0