Bajs och sömnbrist

Det blir en kort sammanfattning idag för ögonen går i kors här. Idag har vi varit på smithen (igen) med Seppi och många fler både släkt och vänner. Väldigt väldigt mysigt och barnen har skött sig idag igen. Lova badade och var helt tokig i vattnet. Gick ut så vattnet nådde bröstet, hoppade plaskade och blev runtkastad av kompisarna Amanda och Tina. Hon brukar annars vara lite reserverad och rädd för djupt vatten så det var roligt att se! 

En incident med Theo är dock värd att nämna... Jag Seppi och Sonja satt vid vattenkanten och barnen lekte. Vi pratade om nåt och hade väl inte fullt fokus då barnen ändå var på sanden och inte i vattnet. Plötsligt ser jag en bajskorv och sen en till, precis där alla andra barn lekte och grävde. Ja men visst det var Theo som gick utan blöja några minuter. Och lilla lova försökte förtvivlat stoppa bajset, vilket resulterade i bajs på hennes händer. Vi sprang ut i vattnet och försökte tvätta Theo och lova försökte desperat tvätta händerna. Herregud vilken cirkus!! 





När vi kom hem fick barnen laga egen pizza!


På tal om sömnbrist, Theo har vägrat somna de senaste kvällarna. Han somnade precis nu, kl 23. Helt utmattad är denna mamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0