Theodor 9 månader

Älskade lilla pluttfis. 9 månader! Han promenerar runt och lyser upp tillvaron här hemma varje dag. Han är en go och glad kille som verkligen gör livet jobbigt för mamman just nu. Han är snabb som bara den, river i allt han får tag i. Äta jord, äta kattmat, dra ner kaffekokaren, terrorisera mina växter, tjuvnypa Lova, dra ut kanalkortet till tvn, dra i alla sladdar som finns, äta på telefoner, krypa i trappan vid varje chans som ges.. Med mera med mera. Min lilla underbaring :)

Han har strl 86 på kläder, väger väl runt 12 kg gissar jag. Äter mat och gillar det mesta som vi äter. Nån gång i veckan blir de köpburkar men oftast äter han samma som vi andra. Han har inte börjat äta själv, väntar till 10månader som med lova, och han säger fortfarande inte mamma på kommando. Visst kan han säga mamma när han babblar, men det räknas först på kommando. Går gör han. Stabilare för varje dag, men han går obehindrat runt här hemma sålänge det inte ligger saker i hans väg. Han sover bättre och bättre på dagarna. Istället för alla powernaps så sover han två gånger längre stunder. 1-2h om man har tur! Vaknar oftast 8 på morgonen och somnar 19-20 på kvällen.

Han älskar sin syster över allt annat. Lyser upp så fort han ser henne och blir lycklig när han vaknar av att hon röjer runt. Han älskar att ta hennes napp när hon har den i munnen och älskar att busa med henne. Det är dock inte så ömsesidigt som man ville hoppas. Lillebror är allt jobbig ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0