Stenåldern

Back to stenåldern här hemma. Ofrivilligt!! Även om mannen i smyg är ganska nöjd med det. Vi har alltså tagit slut på allt vårt internet. Både i hushållet och på telefonerna. (100gig på hushållet och kanske 15gig telefoner). Vi gillar våra Netflix serier lite väl mycket verkar det som! Att tillägga är ju då att vi inte heller har någon tv. Eftersom vi inte signat nytt abonnemang sedan fiber drogs in, har vi endast tittat via ipaden. Så nu funkar inte heller det. Kul. Detta hände dessutom mitt i Eurovision igår, så det missade vi också. Men men. Kanske blir det mer gjort här hemma bara för det! 

Jag kommer alltså kanske inte kunna använda blogg och telefon så mycket detta veckan, om jag inte lyckas sno lite av nån annan :) 

Igår tog jag mig an att måla runt de nya fönsterna inne, då det var en del spacklat och färgen var riktigt dassig sedan innan på den väggen. Idag kom gardinerna på plats och nu fattas bara fönsterlamporna. 




Dagen idag blev inte heller riktigt som vi hade tänkt. Vi skulle varit med Malin, Mattias och Selma på leklandet imorse & kalas för Felix under eftermiddagen. Men båda barnen var sjuka och alla planer plötsligt inställda. Istället fick barnen baka en rabarberpaj och chokladbollar & bjuda in mormor, farmor & morfar. Väldigt mysigt en solig söndag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0